ALTRES TÈCNIQUES

AKEBANES: HINAISHIN-HO

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es P50200531.jpg

Tècnica de col.locació de petites agulles intradèrmiques en punts concrets de dolor localitzat ( punts Ashi) o punts d’acupuntura.Aquestes agulles intradèrmiques no fan mal.

AURICULOTERAPIA
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es images.jpg

L’Auriculo és un tractament de microsistema d’acupuntura pel qual es diagnostica  i es tracta diverses malalties , s’estimulen les terminacions nervioses que es troben a l’orella i es reflexa en resto del cos. Aquesta tècnica s’utilitza tant  per tractaments crònics com aguts.

DRENATGE LIMFÀTIC

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es P1060147.jpg

El drenatge és un tipus de massatge molt sua que es fa amb moviments rítmics i actua directament sobre el  sistema limfàtic.

– Ajuda l’eliminació de líquids – Ajuda a reduir els símptomes de cames inflades – Activa la circulació – Actua eficaçment sobre la cel.lulitis – Millora el to de la pell.

ITO-THERMIE: MASSATGE JAPONÈS AMB CALOR

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es images62DHY17M.jpg

El tractament de la thermiterapia, integra la moxibustió ( calor) , el shiatsu, el massatge , l’acupuntura, i l’aroma de l’ Artemisa, que tot això fa que es reforci  el poder terapèutic de cada una d’aquestes tècniques. Com a teràpia:

– millora la circulació             -millora les tensions musculars        -millora el metabolisme – i estimula es sistema immunitari , relaxa i tranquil·litza entre altres…….  

 REFLEXOLOGIA PODAL JAPONESA : SOKUSHIN-

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es P10601491.jpg

Sokushin-do : Estimula punts  en zones reflexes que tindran un efecte beneficiós en un òrgan situat en un altre lloc del cos. Beneficis : * Ajuda a reduir la tensió muscular                           * Equilibra el nivell d’energia * Ajuda a reduir  el cansament                                   * Equilibra la ment                * Redueix l’estrès * Afavoreix la capacitat de auto-curació del nostre cos . * Ajuda a millorar varies dolències : –  mal d’esquena     – mal de cap              – dolors de menstruació – mal de coll                             – estrenyiment         – gasos  i d’altres …

KOBIDO: SHIATSU CRANI FACIAL

RELAXA”T AMB UN SHIATSU FACIAL Un massatge facial de shiatsu proporciona a la cara flexibilitat i to per expresar-se. Millora la percepció ja que actua sobre els cinc sentits .

         

Debes haber iniciado sesión para publicar un comentario.